search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Skärstadals äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-21
Referensnr20-71-0006
Publicerad2020-01-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-21
Referensnr
20-71-0006
Publicerad
2020-01-07

Vilka är vi?
Skärstadal äldreboende ligger ca 15 km utanför Huskvarna med goda bussförbindelser. Skärstadal är ett trivsamt äldreboende med en positiv anda. Boendet består av 5 enheter med totalt 50 lägenheter, varav en enhet är demensenhet och en enhet med två korttidsplatser. Vi är ett gott gäng på 40 medarbetare som arbetar här. Vi har en god social gemenskap och känner stolthet över vårt yrke. Vi arbetar på ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi lägger mycket vikt på att den boende ska känna välbefinnande, begriplighet och meningsfullhet i sin vardag. På Skärstadal arbetar vi aktivt med att förbättra vår verksamhet, vi har bland annat en utvecklingsgrupp som arbetar med vårt förbättringsarbete. Vi söker nu en undersköterska till Skärstadals äldreboende som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Vidare har du ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyras i ditt arbete. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete. Du är även väl förankrad med kommunens värdegrunder och riktlinjer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helg.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Sara Svantesson, enhetschef, 036- 10 71 86
Camilla Nygren, enhetschef, 036 - 10 37 98
Ewelina Borg, Fackligt ombud, kommunal. 036 - 10 35 83
Jenny Karlsson, Fackligt ombud, kommunal. 036 -10 35 84
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.