search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gränna hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorg
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100 %
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2020-01-17
Referensnr19-71-0213
Publicerad2020-01-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorg
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2020-01-17
Referensnr
19-71-0213
Publicerad
2020-01-03

Vilka är vi?
Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Gränna hemtjänst har sin lokal belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet. Vi som jobbar på Gränna hemtjänst ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Vi ansvarar även för patrullinsatser i området.

Vad gör vi?
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att en med utgångspunkt från individuella genomförandeplaner och konaktamannaskap utföra vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. Vårt arbete utgår från individens behov och önskemål och genom ett salutogent förhållningssätt ska vi stärka och stödja individens egna förmågor. Vi har också ett eget ansvar för att utveckla verksamheten och delta i förbättringsarbeten. Vi åker bil till våra kunder.  

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du har vidare ett genuint intresse av att arbeta med människor, är empatisk och har en positiv inställning till ditt yrke. Du är flexibel, ansvarsfull och kan arbeta självständigt samt samarbeta tillsammans med dina arbetskamrater. Du har ett moget förhållningssätt, empatisk förmåga och kan skapa och behålla professionella relationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort och cykelvana är ett krav.

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra!
- Ett arbete där du har möjlighet att påverka.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Nora Bolin, vikarierande enhetschef tel: 036-107751
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.