search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Dunkehalla hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2020-01-19
Referensnr20-71-0002
Publicerad2020-01-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2020-01-19
Referensnr
20-71-0002
Publicerad
2020-01-03

Vilka är vi?
Dunkehalla hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Dunkehalla hemtjänst är centralt belägen på Dalvik och vi som arbetar hjälper medborgare som bor på Dalvik, Bäckalyckan och Bymarken. Vår arbetsgrupp består av 27 engagerade medarbetare som alla arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Nu söker vi nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss!


Vad gör vi?
Vi som arbetar på Dunkehalla hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem. Arbetet har sin utgångspunkt från genomförandeplanen och kontaktmannaskapet. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem genom att cykla eller köra bil. I arbetet utgår vi alltid från medborgarens eget behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag som begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor. Du har ett professionellt bemötande och är trygg i dig själv. Det är meriterande om du som söker är utbildad undersköterska. Omvårdnadserfarenhet är ett krav. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga och arbetar för god service gentemot våra medborgare. Du är självgående genom att du driver processer vidare och du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har B-körkort eller kan cykla.


Vad erbjuder vi?
- Ett varierande och roligt arbete!
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och där det är högt i tak.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.


Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Enhetschef, Pernilla Persson telefon: 036-10 56 89.
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.