search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Hemtjänsten söker undersköterskor!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-17
Referensnr19-71-0189
Publicerad2020-01-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-17
Referensnr
19-71-0189
Publicerad
2020-01-03

Vilka är vi?
Hemtjänsten i Jönköpings Kommun består av ett 20-tal olika geografiska arbetsområden, från Gränna i norr till Tenhult i söder. Idag är vi 450 undersköterskor och vårdbiträden som tillsammans utför de omvårdnads- och servicetjänster som våra kunder är i behov av. Vi har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra 1600 kunder att bo kvar i sina hem där de får individuellt utformat stöd som var och en behöver för en meningsfull vardag. Vi söker nu nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem dagtid och kvällstid såväl vardag som helg. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av cykel eller bil. Vidare arbetar vi utifrån genomförandeplaner och kontaktmannaskap, givna riktlinjer och rutiner. Som en del av vår hemtjänst ingår du i en arbetsgrupp, där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning, alternativt erfarenhet. Vi söker vidare dig är stabil, kan arbeta självständigt, är flexibel och du har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är empatisk, har en positiv inställning till ditt yrke och har lätt för att samarbeta med andra. Vi värderar dina personliga egenskaper och förmågor högt och söker därför dig som är rätt person för jobbet.

Du som söker kan cykla eller har B-körkort!

Vad erbjuder vi?
Jönköpings kommun erbjuder alla tillsvidareanställda:
- Chans att göra skillnad för någon annan.
- Möten med många olika människor som ger variation i vardagen.
- Möjlighet till personlig utveckling.
- Delaktighet i arbete med ständiga förbättringar.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
 -Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.

Övrigt
Flertal tjänster tillsätts i rekryteringen.
Ange önskat geografiskt arbetsområde.
Rekrytering och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Rekryterande enhetschef Elina Terne tel: 036- 10 73 76.
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.