search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gjutarens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-02-02
Sista ansökningsdag2020-02-13
Referensnr20-71-0001
Publicerad2020-01-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-02-02
Sista ansökningsdag
2020-02-13
Referensnr
20-71-0001
Publicerad
2020-01-02

Vilka är vi?
Gjutarens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och ligger centralt beläget i Norrahammar med bra bussförbindelser. Gjutaren består av 41 lägenheter och är uppdelat på två olika enheter. Vi är en arbetsgrupp på totalt 31 medarbetare med god sammanhållning och har även ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid de boendes integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska och ha tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden kan befinna sig i. Vi söker dig som är självgående, tar egna initiativ samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver även att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vidare ser vi att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service! Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med boenden, anhöriga, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet etc.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Förmånscykel

Övrigt
Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Möjlighet till lägre sysselsättningsgrad finns, så ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Arbetstiderna är förlagda till dag/kväll/helg. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Lisa Kjellerstedt, Enhetschef, 036-102054
Fackliga representanter:http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.