search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Verksamhetsadministratör

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsTeknisk service
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2020-01-19
Referensnr19-55-0113
Publicerad2020-01-02
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Teknisk service
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2020-01-19
Referensnr
19-55-0113
Publicerad
2020-01-02

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen. Verksamhet teknisk service består av flera enheter och ansvarar för att tillhandahålla fordon, maskiner, fordonsverkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet. Vi söker nu en vikarierande verksamhetsadministratör främst för vår förrådsverksamhet och erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom området.


Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär daglig hantering av fakturor, kontering, leverantör- och kundreskontra, prissättning, kontroll av fakturor och inleveranser på material, investeringsunderlag, debitering av material och småmaskinsuthyrning. I tjänsten ingår inventering samt bokslutsarbete och en del förekommande inköp. I arbetet ingår också att vara behjälplig vid utlämning av material, bilar, tankkort etc. och allmänt förekommande administrativa uppgifter. Du är spindeln i nätet och är kommunikativ och serviceinriktad. Vidare arbetar vi nära våra interna kunder och medarbetare, den interna kunden står i fokus.

Kompetenskrav
Vi ser att du har relevant utbildning inom ekonomi, administration, logistik eller har motsvarande lång erfarenhet inom området. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Datorvana är ett måste då vi har flera it-system till vår hjälp. Meriterande är erfarenhet av ekonomi, lager, bygghandel, planering, fordonsbranschen. För att trivas i tjänsten krävs att du kan hålla många bollar i luften, är flexibel, stresstålig och självgående. Du är positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och har öga för vad som behöver göras. Då vi befinner oss i en utvecklingsfas är du personen som ser möjligheter och är prestigelös i din profil.

Övrigt
Sista ansökningsdag 2020-01-19 Löpande urval tillämpas i denna rekrytering.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.