search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Timvikarie Visingsö

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-02
Referensnr19-71-0236
Publicerad2019-12-20
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-02
Referensnr
19-71-0236
Publicerad
2019-12-20

Vill du ha ett viktigt och varierande extrajobb inom vård och omsorg? Då är det dig vi söker!


Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom vård och omsorg är du ett stöd i den enskildes vardag. Du kommer utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor. Vi söker timvikarier till äldreboendet och hemtjänsten på Visingsö.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kanske har du erfarenhet men inte utbildning och kanske läser du en pågående utbildning och är intresserad av att börja arbeta redan nu? erfarenhet av omvårdnadsyrket är meriterande. Vi söker vidare dig som är lyhörd för andras behov och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. I yrket förekommer ensamarbete vilket dessutom ställer krav på initiativförmåga.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med våra medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Vad erbjuder vi?

  • Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
  • Ett meningsfullt och framförallt roligt arbete.
  • Betald restid på färjan.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan. Blanketten hittar du här: Länk till Polisens hemsida. Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Kontakt
Marie Pantzar, marie.pantzar-ljubez@jonkoping.se, 036- 10 38 14
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.