search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Timvikarier i på Ribbaskolan i Gränna

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRibbaskolan i Gränna
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning0-100%
Tillträdesdag2020-01-06 till 2020-12-31
Sista ansökningsdag2020-01-31
Referensnr19-60-3253
Publicerad2019-12-19
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ribbaskolan i Gränna
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
0-100%
Tillträdesdag
2020-01-06 till 2020-12-31
Sista ansökningsdag
2020-01-31
Referensnr
19-60-3253
Publicerad
2019-12-19

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vill du arbeta extra vid vår fina skola? Då ska du söka som timvikarie hos oss! Vi söker dig som kan vikariera i vår skola. Vi behöver personal som kan arbeta med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande, vi söker även dig som kan arbeta vid planerad frånvaro.

Du kommer att tillsammans med kollegor i arbetslaget ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärande under elevens skoldag.

Välkommen till Ribbaskolan!
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.

Din kompetens
Vi söker dig som gillar att möta elever. Det är förstås meriterande om du är utbildad lärare eller har tidigare erfarenhet av att ha arbetetat som lärare men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för oss är att du som person är trygg, tydlig ledare och en god förebild. Du behöver vara stabil och har lätt att skapa förtroende med elever. Det är viktigt att du har ett positivt förhålliningssätt. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att hållas löpande.

Vill du veta mer
Kontakta rektor Pär Palmgren 036-106660

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.