search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Supporttekniker IT

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsIT-Avdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-03-02
Sista ansökningsdag2020-01-17
Referensnr19-04-0046
Publicerad2019-12-16
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
IT-Avdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-03-02
Sista ansökningsdag
2020-01-17
Referensnr
19-04-0046
Publicerad
2019-12-16

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vi söker dig som strävar efter att vara steget före i den mobila teknikutvecklingen och vill vara med och stödja våra verksamheter mot en ökad mobilitet. 

Avdelningen ansvarar för Kommunens IT-verksamhet och telefoni. Vi står för helhetstänket och har den totala överblicken. Genom att vara nytänkande och flexibla är vi en möjliggörare i Kommunens digitaliseringsarbete. Vi är i en utmanande fas som ställer stora krav på digitala förändringar och där kraven på mobilitet ökar. 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med support av kommunens mobila lösningar. Du hjälper och stödjer verksamheterna med mobila lösning, t e x med felsökning och inställningar. Du trivs med ett högt tempo och är duktig på den senast tekniken inom området. Det kommer bildas en ny funktion för mobila lösningar vilket kommer innebära möjlighet att vara med och utveckla arbetssätt och rutiner. 

Vi söker
Vi söker dig som med engagemang och intresse vill arbeta med mobila lösningar. Du är en serviceinriktad problemlösare som med ett professionell och prestigelöst bemötande skapar och bibehåller kontakter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har lätta att anpassa dig till nya förutsättningar. 

Du har en utbildning inom IT på lägst gymnasienivå och några års erfarenhet av supportarbete, alternativt en färsk högskoleutbildning inom IT-teknik. Du behöver ha kunskap och erfarenheter av att arbeta inom operativsystemen IOS och Android

För tjänsten krävs B-körkort.

Upplysningar
För frågor om tjänsten kontakta enhetschef Daniel Alvudd, 036-10 22 60.
Facklig representant för Vision är Kenneth Axelsson, 036-10 56 44

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.