search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare Landsjöskolan åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLandsjöskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-12-22
Referensnr19-60-3246
Publicerad2019-12-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Landsjöskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-12-22
Referensnr
19-60-3246
Publicerad
2019-12-02

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Skärstaddalens skolområde!
Enheten ligger i Skärstaddalen, och består av förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Verksamheten är belägen i Kaxholmen och i Skärstad. På Landsjöskolan (Kaxholmen) finns förskoleklass, åk 1-6 samt 3 fritidshem. På Skärstad skola (Skärstad) finns förskoleklass, åk 1-3 samt fritidshem. Verksamheterna på de båda skolorna utgår från en tydlig värdegrund och ett positivt förhållningssätt till elever och till varandra som kollegor.

Ditt nya jobb
På Landsjöskolan arbetar vi kontinuerligt med kollegialt lärande. Det systematiska kvalitetsarbetet är en naturlig del av vårt arbete. Vi tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera, genomföra och följa upp undervisningen i åk 4–6. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du verksamheten och bidrar till att skapa goda förutsättningar för elevernas utveckling. Du är också en god lagspelare som ser värdet i att ha kul på jobbet och skapar tillsammans med kollegor en trevlig arbetsplats. Under nuvarande läsår innebär tjänsten undervisning i åk 5.

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig att undervisa på mellanstadiet. Du ska vara väl insatt i och konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan kommer att hållas löpande.

Vill du veta mer?
Helena G Johansson, Rektor 036-10 39 60
Karin bergström, biträdande rektor 036-10 39 56
Christina Skogeryd, Lärarförbundet, 036-10 39 61

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.