search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Badmästare

FörvaltningKultur- och fritidsförvaltningen
ArbetsplatsRosenlundsbadet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-12-09 eller snarast möjligt
Sista ansökningsdag2019-12-08
Referensnr19-42-0023
Publicerad2019-12-02
Förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arbetsplats
Rosenlundsbadet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-12-09 eller snarast möjligt
Sista ansökningsdag
2019-12-08
Referensnr
19-42-0023
Publicerad
2019-12-02

Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker nu en medarbetare till Rosenlundsbadet som badmästare, tillsvidare. Vi söker dig som kan bidra till badens målsättning ”Ett kul och säkert bad” och bli en del av gästernas positiva upplevelse på Rosenlundsbadet. I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring.
Som anställd får du utbildning i säkerhet D-HLR och livräddning, samt gratis träning och bad på alla kommunens badanläggningar. Jönköpings kommun tillämpar en rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår uppgifter som bassängbevakning, städning, hålla i simskolor och massera. Därutöver ska du även instruera i vattengympa och gym/gruppträning.
För oss är det viktigt att du ger god service till våra badgäster.

Kompetenskrav
För att fungera i rollen som badmästare behöver du ha godkända sim- och livräddningstester, du behöver vara utbildad massör, simlärare och inom gruppträning. Det är av stor vikt att ha goda språkkunskaper i svenska och gärna något annat språk. Du behöver vara över 18 år och uppvisa utdrag ur belastningsregistret utan anmärkning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är meriterande om du har poollivräddarutbildning eller erfarenhet inom badbevakning.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för övrigt arbete och kontakt med barn. Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Upplysningar
Enhetschef Zophie Vilppala Edvinsson 036-107324.
Facklig representant Marcus Liffner 036-107035.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar.
Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, vissa ungdomspolitiska frågor, samordning av insatser för friluftsliv, vissa folkhälsofrågor, frivilligcentralen, folkbiblioteksverksamhet och allmänkulturell verksamhet som bland annat omfattar verksamhet inom dans, film, kulturarv, offentlig utsmyckning och kultur för barn och ungdom.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.