search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-02-01
Sista ansökningsdag2019-12-15
Referensnr19-60-3218
Publicerad2019-11-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-02-01
Sista ansökningsdag
2019-12-15
Referensnr
19-60-3218
Publicerad
2019-11-29

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje. 

Välkommen till oss!
Tenhults förskoleområde har sex enheter. Vi har byggt 5 nya förskolor i Tenhult. Vi har också en ny förskola i Ödestugu. Alla enheter har nära till skog och natur. Vi arbetar med Hållbar framtid. Vi är mycket ute i naturen och utforskar tillsammans, barn och pedagoger. Att komma till Tenhult tar inte så lång tid du kan ta tåget och bussen det tar 13 minuter från Jönköpings Central.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Tillsammans med dina kollegor, ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning. Vi arbetar mycket med digital teknik i vår undervisning.

Din kompetens
Du har utbildning som barnskötare och har arbetat på förskolan samt du har förståelse för våra styrdokument. Du har även grundläggande IT-kompetens. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer? Kontakta oss
Sinikka Sandberg Rektor 036-103035.
Jenny Holmgren Biträdandde Rektor 036–103483.
Erik Wågman Kommunal 036-103164

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.