search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Rosendalas korttidsenhet, ÄLB och ÄLH

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-05
Referensnr19-71-0219
Publicerad2019-11-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-05
Referensnr
19-71-0219
Publicerad
2019-11-29

Vilka är vi?
Rosendala äldrecenter är belägen mitt i Huskvarna. Boendet består av 5 olika enheter fördelat på 2 våningar. I entréplan finns även en restaurang som är öppen alla dagar för lunch. Viktigt för oss är att alla ska känna sig välkomna och vi arbetar mot ett salutogent synsätt där vi sätter den nationella värdegrunden högt. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar, detta för vi ska lägga mer tid på dem som vi är till för och öka kvaliteten i all omvårdnad. På Rosendala har vi 63 lägenheter och här arbetar ca 65 medarbetare.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individens integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap och social dokumentation. Vi i personalgruppen träffas regelbundet i team, alla med sina specifika kunskaper som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi lägger stor vikt vid att dem som bor på Rosendala äldrecentrum ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet.


Vem söker vi
Rosendala söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.
Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård och har någon form av specialistutbildning inom området. Du har ett värdegrunds betonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete och har ett gott bemötande. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete i ett stort hus med olika inriktningar. Du har god samarbetsförmåga och förmågan att hitta lösningar i din vardag. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi har 9 st demenskorttid lgh, 12 st demensenhet lgh, 20 st lgh med äldreboende inom hemtjänst och 22 st lgh inom ordinärt äldreboende.

Annonsen avser tjänster till;
Mårbacka korttidsenhet demens.
ÄLH, Äldreboende med hemtjänst.
Linden, ÄLB, boende med helinackordering.


Vi erbjuder:
– Vi tillämpar individuell lönesättning
– Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
– Betald semester från första anställningsåret
– Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
– Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.
Ange önskad tjänstgöringsgrad.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Ulrika Gustavsson, Enhetschef 036-10 71 50
Jeanette S-Burman, Enhetschef 036-10 63 26
Justyna Barczyniec, Samordnare 036-10 62 27
Ulrica Wegestrand, usk/ kommunal 036-10 71 56


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.