search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Grundlärare 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsEkhagsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-03-01
Sista ansökningsdag2019-12-08
Referensnr19-60-3170
Publicerad2019-11-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ekhagsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-03-01
Sista ansökningsdag
2019-12-08
Referensnr
19-60-3170
Publicerad
2019-11-28

Ekhagsskolan - En skola att längta till!

Är du nyutbildad lärare eller har kort eller lång erfarenhet av att arbeta i grundskolan, då är du välkommen att söka till oss på Ekhagsskolan!
Vi vill skapa en skola där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära. Styrkan med vår enhet är engagerade, kompetenta medarbetare som bidrar till ett positivt arbetsklimat som bygger på god kommunikation. Hos våra fantastiska elever finner vi en mångfald av olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsarbetet där alla ges möjlighet att utvecklas och där det är positivt med nytänk och förändring. Vi satsar extra tid på idrott och hälsa, då forskning visar att det ökar koncentrationen och fokuset i klassrummen.

Skolan ligger centralt med bra lokaler och närhet till skog, natur och många av kommunens närliggande aktiviteter så som Kinnarps arena, Rosenlundsbadet, KFUM med flera. Ekhagsskolan har för närvarande drygt 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Nu behöver vi förstärka med lärare i årskurs 4–6.

Detta får du arbeta med 
Att arbeta på Ekhagsskolan innebär att du tar ansvar för att planera undervisningen utifrån Läroplanens mål, utvecklar och bedriver den pedagogiska verksamheten. Detta så att den stimulerar och utmanar elevers sociala förmågor, språk, demokratiska förhållningssätt och miljömedvetenhet. Du dokumenterar elevernas utveckling och lärande och du har en regelbunden professionell kontakt med elevernas vårdnadshavare.

Din kompetens
Du har grundlärarexamen för arbete i grundskolan årskurs 4–6 alt. 1-7. Är du nyutbildad och ännu inte har fått din legitimation är du också välkommen att söka tjänsten. Önskvärt är att du undervisar i svenska och SO.

Som person är du positiv, har lätt för att kommunicera, arbetar strukturerat och är tydlig i ditt ledarskap. God samarbetsförmåga är för oss en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen till en fantastisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar för en trygg och trivsam studie- och arbetsmiljö för både elever och personal!


Vill du veta mer
Kerstin Tibbelin, Rektor 036-10 71 40
Susanne Kristensson, Bitr. rektor 036-10 60 08

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.