search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Servicetekniker/Kundmottagare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGata Park/Teknisk service/Verkstad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-18
Sista ansökningsdag2019-12-15
Referensnr19-55-0097
Publicerad2019-11-28
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gata Park/Teknisk service/Verkstad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-18
Sista ansökningsdag
2019-12-15
Referensnr
19-55-0097
Publicerad
2019-11-28

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen.

Verksamheten teknisk service består av flera enheter och ansvarar för att tillhandahålla fordon, maskiner, verkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet. Vi söker nu en kundmottagare till vår verkstad och erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom området. Verkstaden är flexibel och serviceinriktad som ansvarar för att reparera och underhålla tunga och lätta fordon, snöutrustningar, gräsklippare, maskiner mm. Inom enheten ingår en separat smörjhall och smedja.


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker/kundmottagare har du en central roll och ansvarar för att ta emot kunder, planera verkstadens beläggning, fältservice och smedja samt fördela arbeten till reparatörer i verkstaden som består av 7 stycken kompetenta medarbetare. Reservdelsinköp, debitering och dokumentation är vanligt förekommande arbetsuppgifter. I rollen ingår också att arbeta som servicetekniker och reparera fordon etc. Arbetet innebär tätt samarbete med fordonsägare och med övriga kollegor i omgivningen. Då verksamheten tidvis kan vara hårt belastad är det viktigt att du är stresstålig och tycker om att hålla många bollar i luften. För att trivas i tjänsten krävs att du är fexibel och kan växla mellan servicetekniker och kundmottagare.  


Kompetenskrav
Vi söker dig som har en fordon -maskinteknisk utbildning samt har flera års arbetslivserfarenhet inom yrket. God datorvana. B-körkort. God förmåga att arbeta självständigt, kunna bemöta kunder och medarbetare på ett positivt sätt som speglar engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad. God känsla för ordning och reda och brinner för "teamet".

Meriterande: C-körkort sam erfarenhet av liknande verksamhet tidigare.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
Förutsättningar och vilja till delaktighet
Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
Profissionellt förhållningsätt och lyhördhet
Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete 

Upplysningar
Enhetschef verkstad Bo Andersson 036-10 22 90
Verksamhetschef Rose-Marie Fredriksson 036-10 51 82
Kommunal Carina Gardevall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.