search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef till Patrullen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-02 eller snarast
Sista ansökningsdag2019-12-13
Referensnr19-71-0222
Publicerad2019-11-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-02 eller snarast
Sista ansökningsdag
2019-12-13
Referensnr
19-71-0222
Publicerad
2019-11-29

Vilka är vi?
Patrullen är en dygnet-runt verksamhet som består av 80-talet medarbetare. Patrullens huvuduppdrag är att besvara larm, samt utföra planerade insatser i ordinärt boende (främst nattetid). Patrullen har även i uppdrag att utföra korta LSS-insatser. Vi söker nu ytterligare en enhetschef till vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med två andra enhetschefer där ni tillsammans verkar i ett gemensamt ledarskap. 

Vad innebär tjänsten?
Du som chef ansvarar för att planera, leda och driva verksamhet tillsammans med dina kollegor i ett gemensamt ledarskap för att bidra till att våra medborgare kan leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Du kommer att ha verksamhets-, ekonomi, personal- och arbetsmiljöansvar där utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag. I ditt arbete har du stöd av personligt anknuten HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom. I arbetet kan också viss kvällstjänstgöring komma att tillämpas.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning och tidigare chefserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kommunal verksamhet. För att trivas som enhetschef inom patrullen tror vi att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga då en stor del av arbetet går ut på att tillsammans med övriga patrullchefer verka för ett gemensamt ledarskap. Självklart hanterar du även självständigt arbete! Vidare är du stabil och behåller lugnet och kontrollen i stressade situationer, är förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig i din framtoning, har en god kommunikativ förmåga och har ett problemlösande förhållningssätt. Som person är du också serviceinriktad och flexibel då arbetets förutsättningar snabbt kan ändra sig. Vi ser gärna att du har körkort.

Vad erbjuder vi?
- Möjligheter till kompetensutveckling
- Möjlighet till att arbeta i gemensamt ledarskap
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Betald semester första anställningsåret
- Subventionerad friskvård
- Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
I tjänsten kommer viss kvällstjänstgöring att tillämpas.
Urval sker löpande och intervjuer planeras v 50- 51.
Välkommen med din ansökan!

Upplysning
Maria Edblom, Områdeschef tel: 036-10 56 94
Marina Levinsson, enhetschef tel: 036-10 29 37
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.