search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Snickare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsByggservice, Fastighetsavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-02-01
Sista ansökningsdag2020-01-05
Referensnr19-55-0100
Publicerad2019-11-27
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Byggservice, Fastighetsavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-02-01
Sista ansökningsdag
2020-01-05
Referensnr
19-55-0100
Publicerad
2019-11-27

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsuppgifter
Utföra alla slags förekommande byggnadsarbeten i fastigheter tillhörande Jönköpings kommun. Rollen innebär mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, bygg och anläggning med inriktning byggnadssnickare eller motsvarande. Du har med fördel flerårig praktisk erfarenhet inom arbetsområdet. Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du kommer dessutom att uppskattas i gruppen om du vill ta till dig och lära dig av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper. Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av: • Förutsättningar och vilja till delaktighet • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Roy Karlsson, Enhetschef Byggservice Tfn 036-105728 , Kommunal, Christer Simestad, 0706-45 43 94

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.