search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Driftchef

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGata Park Skog /Produktion Entreprenad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagenl ök
Sista ansökningsdag2019-12-23
Referensnr19-55-0099
Publicerad2019-11-25
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gata Park Skog /Produktion Entreprenad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
enl ök
Sista ansökningsdag
2019-12-23
Referensnr
19-55-0099
Publicerad
2019-11-25

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Verksamheten GPS Produktion ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden samt en viss entreprenadverksamhet inom anläggning. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som driftchef kommer du ansvara för projekt inom mark- och anläggningsarbeten i Jönköpings kommun. Du kommer att arbeta med fullt ansvar för de projekt du driver, med personal- och ekonomiskt ansvar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket god ledarförmåga, är strukturerad och prestigelös samt bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.
För att du ska passa in i rollen som driftchef är engagemang nyckeln till framgång för dig som medarbetare och det, i kombination med spännande projekt, gör jobbet som driftchef väldigt givande. Vi tycker det är viktigt att utvecklas och ha roligt på jobbet, ha balans i livet och tid för familj och fritid.

Kompetenskrav
Byggteknisk utbildning inom mark och anläggning. Alternativ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vana och erfarenhet inom mark- och anläggningsområdet.
Erfarenhet av att leda och utveckla människor.
Goda IT-kunskaper
Körkort B
Meriterande:
Bas P/U, Entreprenadjuridik.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
Förutsättningar och vilja till delaktighet
Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Mats Edström, Enhetschef 036-10 66 51
Catrin Wåhlund, Verksamhetschef 036-10 26 72
Vision, Mari Hoffman 036 -10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.