search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Stensholms gruppbostad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2019-12-20
Referensnr19-70-0206
Publicerad2019-11-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2019-12-20
Referensnr
19-70-0206
Publicerad
2019-11-22

Vilka är vi?
Stensholms gruppbostad är beläget på höjderna i Huskvarna. Här bor fem medborgare med intellektuella funktionsnedsättningar samt psykiska pålagringar och autism där utmanande beteende förekommer. Vi är ett arbetslag på tolv personer som arbetar för att göra skillnad för medborgarna. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt liv som möjligt.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består i att ge personlig omvårdnad, stimulering och service utifrån medborgarnas personliga integritet och enskilda behov. Medborgarnas behov är utgångspunkten och vi arbetar personcentrerat och utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt samt omvårdnadsbehov. Vi arbetar med enskilda aktiviteter utifrån behov och förmågor. Vi har tillgång till en buss och utför aktiviteter så som utflykter med mycket utomhusvistelse och långpromenader. Vi arbetar utifrån kontaktmanaskap och dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.


Vem söker vi?
Du som söker får gärna ha en utbildning som undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning. Som person är du lugn och trygg samt har god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort för manuell växellåda är ett krav.


Vad erbjuder vi?
- Tillsvidaretjänst 100%
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort..
- Förmånscykel.


Övrigt
Vi ska tillsätta en tillsvidaretjänst på 100%. Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Anna Vaim, Enhetschef 036-10 75 27
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.