search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare grundskola F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTabergsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-12-08
Referensnr19-60-2647
Publicerad2019-11-22
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tabergsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-12-08
Referensnr
19-60-2647
Publicerad
2019-11-22

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande, varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!


Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.
Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov.

Arbetsuppgifterna utgår från den pedagogiska planeringen som du gör tillsammans med dina kollegor. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande. Du kommer tillsammans med övriga kollegor att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån styrdokumenten och arbeta för att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning.

På Tabergsskolan är vi alla lagspelare och inser vikten av kollegialt lärande. Du ingår i arbetslaget 3-5 Tabergsskolan som tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande varje dag. Vi söker dig som brinner för elevers utveckling och vill vara med och göra skillnad. 

Välkommen till Tabergsskolan!
Tabergsskolan är en F-5 skola med ca 225 elever och ca 40 anställda. Inom skolområdet finns även Taheskolan som är en F-5 skola med ca 140 elever och ca 20 anställda. Skolorna ligger i Taberg, söder om Jönköping och har nära till fantastisk natur.

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att tillsammans med andra medarbetare och chefer skapa en modern organisation där vi har fokus på att:

  • vara en skola för alla
  • öka kvaliteten i undervisningen
  • skapa tydligare ansvar, styrning och ledning
  • utveckla samarbetsformer på skolan
  • utveckla vårt arbete kring tillgänglig lärmiljö

Vi arbetar intensivt med att förbättra lärares arbetsmiljö och arbetsbelastning för att se till att lärare får vara just lärare. Vi har en fantastisk skola med god kvalité, men vi ska bli ännu bättre. Vi vill bygga en verksamhet där allas kompetens tas till vara för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever.  

Din kompetens
Du är behörig lärare grundskolan för att arbeta i årskurs F-3. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor. Vi ser gärna att du har ett elevnära arbete runt värdegrund och trygghet. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Du förväntas ha god vana att hantera moderna IKT-verktyg. Behörighet i musik kan vara meriterande.

Bra att veta
Vi kommer löpande intervjua under annonseringstiden så ansök därför redan idag! Välkommen med din ansökan!

Gå gärna in på vår hemsida och se presentationsfilmen:
https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/tabergsskolan

Vill du vet mer?
Tobias Möller Alderhammar, rektor, 036-10 38 03
Fredrik Petersson, Lärarförbundet, 0709-572007
Tord Eidering, Lärarnas Riksförbund, 0763-199009
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.