search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i trä- och metallslöjd

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-12-05
Referensnr19-60-3060
Publicerad2019-11-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-12-05
Referensnr
19-60-3060
Publicerad
2019-11-21

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje

Välkommen till Junedalsskolan!
Junedalsskolan består just nu av ca 850 elever i grundskola och grundsärskola 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping med närheten till city och dess faciliteter. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential utefter sin egen förmåga. För att de ska kunna nå dit behöver vi bra medarbetare som kan motivera eleverna, stimulera deras nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas och vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där eleverna ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i Trä- och metallslöjd och ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetenser. I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år; introduktionsperioden.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga och bibehålla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera är något vi värderar högt, likaså din flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret finner du här.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Karin Sjöstedt, bitr. rektor 036–107260
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–106194
Åsa Söderström, Lärarnas Riksförbund 036–106185

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.