search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gräshagens hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorg
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2019-12-05
Referensnr19-71-0218
Publicerad2019-11-21
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorg
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2019-12-05
Referensnr
19-71-0218
Publicerad
2019-11-21

Vilka är vi?
Hemtjänsten i Jönköpings Kommun består av ett 20-tal olika geografiska arbetsområden, från Gränna i norr till Tenhult i söder. Idag är vi 450 undersköterskor och vårdbiträden som tillsammans utför de omvårdnads- och servicetjänster som våra kunder är i behov av. Vi har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra 1600 kunder att bo i sina hem där de får individuellt utformat stöd som var och en behöver för en meningsfull vardag. För tillfället har vi behov av personal till Jönköping och Gränna.

Arbetet i Gräshagens hemtjänst innebär arbete i ett mindre hemtjänstområde med närhet till naturen. Där de flesta besöken görs till våra kunder via cykel. Hos oss arbetar 15 medarbetare och vår arbetslokal ligger på Lovisagatan 11, i källaren på Junegårdens äldreboende.


Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem dagtid och kvällstid såväl vardag som helg. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av cykel eller bil. Vidare arbetar vi utifrån genomförandeplaner och kontaktmannaskap, givna riktlinjer och rutiner. Som en del av vår hemtjänst ingår du i en arbetsgrupp, där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling.


Vem söker vi?
Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Erfarenhet ser vi som en merit. Du är stabil och kan samarbeta med dina kollegor i arbetsgruppen. Vi tror också att du är flexibel, har förmåga att ta initiativ och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är empatisk, har en positiv inställning till ditt yrke och har lätt för att samarbeta med andra. Vi värderar dina personliga egenskaper och förmågor högt och söker därför dig som är rätt person för jobbet.

Du som söker ska kunna cykla. Körkort är meriterande, men inget krav.


Vad erbjuder vi?
Jönköpings kommun erbjuder alla tillsvidareanställda:
- Tjänstgöringsgrad efter eget önskemål.
- Chans att göra skillnad för någon annan.
- Möten med många olika människor som ger variation i vardagen.
- Möjlighet till personlig utveckling.
- Delaktighet i arbete med ständiga förbättringar.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
 -Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel


Övrigt
Flertal tjänster tillsätts i rekryteringen och vi söker dig som önskar en tillsvidaretjänst.
Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.


Upplysningar
Rekryterande enhetschef Eva Wik enhetschef, tel: 036-102632.
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.